Leverandører

Benassi (Italia)

Italienske Benassi produserer alt fra slåmaskiner og jordfresere, til minitraktorer. Maskinene er for både profesjonelle og hobbybrukere, med samme høye kvalitet.

Struc Muta (Slovenia)

Struc Muta produserer tohjulstraktoren Maestral i Slovenia. Brukervennlighet og meget solid konstruksjon preger både maskinene og tilbehøret.

Agrinova (Italia)

Agrinova lager høykvalitets hagemaskiner til privat - og proffbrukere med høye krav. Høy robusthet, pålitelighet og byggekvalitet er gjennomgående for maskiner fra denne italienske familiebedriften.

Zucchetti Centro Sistemi (Italia)

Zucchetti er et italiensk selskap som har produsert Ambrogio robotgressklippere i snart 20 år og er en av Europas største produsenter. Robotene preges av innovativ design, avanserte funksjoner og programvare, og solid konstruksjon.

Bertolini (Italia)

Italienske Bertolini er et søsterfirma til Efco og produserer maskiner for bearbeiding av jord- og gressområder, samt beltetransportører. Maskinene preges av høy byggekvalitet og kan brukes av både proffesjonelle og hobbybrukere.

Efco (Italia)

Efco hage- og skogsmaskiner produseres av EMAK Group i Italia, som er en av Europas største produsenter av småmaskiner. Maskinene kjennetegnes av å være driftssikre, holdbare, og har sterke, lettstartede motorer.

De Wild (Nederland)

De Wild BV er basert i Nederland og produserer alt fra store profesjonelle flishuggere og arboristutstyr, til små hagemaskiner for hobbybrukeren. Felles for alle produktene er høy kvalitet og god brukervennlighet.

Silky (Japan)

Japanske Silky lager antageligvis verdens beste sager til arborister, anleggsgartnere og snekkere. Silky hånd- og stangsager kommer i flere utgaver og størrelser, alle tilpasset bruksområdet sitt.

Bell (Italia)

Italienske Bell setter kvalitet og sikkerhet for forbrukeren i fokus når de produserer vedkløyvere og kappsager. Du kan få vedkløyvere og kappsager i ulike størrelser og for de fleste formål. Vi har ført Bell vedkløyverne siden 1986.