Vedkløyvere Andre hagemaskiner Robotgressklippere Kabellegger Muta tohjulstraktor Jord- og plenmaskiner Kontakt
 

Ref. Kim Øistein Brunvoll, småbruker på Rabben Bruk, 05.07.11

"Hu og hei, ja nå har jeg brukt slåttebjelken for første gang !

Da vi har hatt fuktig og rått vær i lange tider, så har grasveksten vært kraftig. Tjukt, tett og langt. Men Mutaen med slåttebjelke klippet seg gjennom enga som om graset skullet vært av silkestrå, fantastisk bra!

Jeg ble positivt overrasket over slåttebjelkens solide og fine utførelse, solid og tiltalende design. Særdeles flott at den er utstyrt med fire smørenipler. Fantastisk moro med så flott utstyr. Kjørte med beskjedens turtall, gikk som smurt. Slåttebjelken er nå rengjordt og smurt før neste runde. Nå er det bare å sette sin lit til sola og høytørk.

Send min hilsen til fabrikken om at Muta Maestral føles som et fornuftig og godt valg som redskap for et småbruk og til hobbybruk. Utstyrets konstruksjon og utførelse vitner om fabrikkens gode sans for design og kvalitet innenfor den kvalitetsnorm dette fabrikat skal stå for. Det finnes langt dyrere maskiner.

Jeg valgte faktisk Muta da jeg svært godt likte designets etiske utstråling, det enkle og robuste. Har nå rikelig med positiv erfaring. Med forståelse for vedlikehold, rengjøring, ettersjekk av muttere og bolter, smøring, fetting og skifte av oljer, vil man kunne glede seg over utstyret hver gang man tar dette i bruk. Med forstandig bruk og god teknikk blir brukseffekten på det opptimale.


Entusiastisk hilsen fra

Kim Øistein Brunvoll

 

Ambrogio robotklippere

efco

Struc Muta

Benassi

Bell

Oregon

Silky sager Europa


ARS beskjaering

atika

Docma