Vedkløyvere Andre hagemaskiner Robotgressklippere Kabellegger Muta tohjulstraktor Jord- og plenmaskiner Kontakt
 

Lastebilmonterte løvsugere

 

Agrinova Otto 

Agrinova Otto Løv- og søppelsuger

OTTO løvsuger for lastebilmontering er den ideelle maskin for rengjøring av store områder som parker, offentlige hager, og gater. Maskinen suger opp blader og lett avfall som kan bli funnet på slike steder som papir, bokser, flasker, etc.
Maskinen er designet for å enkelt kunne festes til siden av lastebiler og for å kaste avfallet direkte inn på lastebilplanet.
Alle modeller i OTTO-serien er enkle å bruke, samt solid og robust bygget for å tåle lange og sammenhengende arbeidsøkter med svært lave vedlikeholdskostnader. Se video av maskinen på YouTube.

Kraftig 330 mm turbin med løpehjul med fire blader av 4 mm galvanisert stål med reimdrift. Slange av polyuretan med 5 meter lengde og 18 cm diameter. Utkaster justerbar 360 grader. Vekt 105-120 kg avhengig av motor.

Modeller:

OT8/H (Honda GX270) kr. 43.990,- inkl mva

OT8/H2 (Honda GX390) kr. 49.990,- inkl mva

OT8/T1 (PTO) kr. 41.990,- inkl mva

 

 

 Agrinova Olysse

Agrinova Olysse Løv- og søppelsuger  kr. 89.990,- inkl mva

Olysse er utformet for å bli installert på bakre vegg av en lastebil av middels eller stor størrelse.

Olysse er ofte brukt av bedrifter som driver med rengjøring av byer, urbane grøntområder, parkeringsplasser og rasteplasser. Se video av maskinen på YouTube.

Meget robust 400 mm turbin med seks blader av 1 cm galvanisert stål drevet av doble reimer. Slange av polyuretan med 5 meter lengde og 20 cm diameter. Utkaster justerbar 360 grader. Vekt 170 kg.

Motor: Briggs & Stratton Vanguard V-TWIN 18 hk (13,4 kW)

Agrinova Olysse

 

Ambrogio robotklippere

efco

Struc Muta

Benassi

Bell

Oregon

Silky sager Europa


ARS beskjaering

atika

Docma